Wat zijn de voordelen van een kerstboom bij uwkerstboomthuisbezorgd?

Geen rompslomp met het vervoeren van uw kerstboom, waardoor u gelijk kunt genieten en er geen
belemmeringen zijn omtrent het vervoeren en verplaatsen van uw kerstboom.

Zeker van een kwalitatieve kerstboom, soort en formaat van uw keuze en geleverd op een door u
gekozen moment. De kerstbomen worden afgeleverd op de begane grond.
Mocht u nog extra vragen of wensen hebben, kunt u ons altijd mailen of bellen. Waar mogelijk zullen
wij hiervoor samen met u een oplossing bedenken. U kunt daarvoor contact opnemen met onze
klantenservice.

Alle bomen zijn gekweekt door Roelofs Kerstbomen, waar kwaliteit voorop staat. De bomen worden
door Roelofs Kerstbomen gesnoeid, bemest en met veel kennis en arbeid verzorgd voor de best
mogelijke kwaliteit. Zij zijn verantwoordelijk voor en betrokken in het gehele proces, van het planten,
de bemesting en groei tot het rooien en vervoeren van uw kerstboom.

Welk type kerstboom past bij u?

Wij willen het voor iedereen mogelijk maken om kerst te kunnen vieren met een kwalitatieve, betaalbare en Nederlands gekweekte kerstboom. Afhankelijk van het type kerstboom kweken wij de kerstbomen met veel zorg en aandacht in 6 tot 9 jaar tot een kwalitatieve en naaldvastte kerstboom. Alle kerstbomen worden 2x per jaar gesnoeid en met de juiste voeding per type bemest.

*Abies nordmann: Groeitijd: 7-10 jaar

Abies nordmann: een zeer naaldvastte, kwalitatieve kerstboom. Zowel gezaagd als in pot gedrukt zeer sterk. Een mooie groene gloed en brede naalden. De nordmann heeft 1 grote penwortel en heeft geen grote kluit zoals de Abies fraseri en Picea omorika. Dit type heeft een brede groei, daardoor zijn de grotere formaten met name geschikt voor de grotere ruimtes.

Voordelen van de gezaagde nordmann met boorgat:

We boren het gat met een speciale machine vlak voor verzending, waardoor de kerstboom zeer eenvoudig en altijd rechtop te plaatsen is in een speciale easyfix standaard. Daarnaast zorgt dit voor een verse wond. Een verse wond zorgt ervoor dat de kerstboom veel beter in staat is water en voedingsstoffen op te nemen. Dit komt de kwaliteit en houdbaarheid ten goede en verlengt de levensduur aanzienlijk. Hiermee creëer je een effect alsof de kerstboom in een pot staat. De gezaagde bomen met boorgat zijn zowel geschikt voor de standaards met waterreservoir als de speciale easyfix standaards.

*Abies fraseri in pot:  Groeitijd: 5-7 jaar

Abies fraseri in pot: Brede, stevige naald, mooie blauwgroene gloed en zeer naaldvast.

Familie van de Abies nordmann, door onze manier van kweken en deze gelijk van het land met kluit in pot te zetten, heeft de Abies fraseri in pot vrijwel dezelfde kwaliteiten als de Abies nordmann. Voordelen in pot: goed behoud kluit, betere vocht- en voedingsopname, minder naalduitval en stevig. Makkelijk te plaatsen in bijv een kerstboommand.

Door de smallere groei is deze ook geschikt is voor de smallere ruimtes en woonkamers. Top kwaliteit, betaalbaar en geschikt voor kleinere ruimtes, terras en balkon.

*Picea omorika in pot: Groeitijd: 5-6 jaar

Picea omorika in pot: de Servische blauwspar. Typerend is de smalle en grillige groei, dunnere naalden en de mooie blauwe gloed. Beperkte naalduitval door de wijze van kweken. Door de smalle groeiwijze is deze ook zeer geschikt voor kleinere woonruimtes, balkon, terras etc.

Voordelen in pot: goed behoud kluit, betere vocht- en voedingsopname, minder naalduitval en stevig. Makkelijk te plaatsen in bijv een kerstboommand.

*Standaarden

Alle standaarden gaan jarenlang mee, goede en degelijke kwaliteit, eenvoudig in gebruik en met ruim waterreservoir. Wij garanderen jarenlang plezier van uw kerstboomstandaard. Tevens is de voeding bij iedere standaard goed in te zetten.

-De serie easyfix standaarden zijn allen met reservoir en zorgen ervoor dat u uw kerstboom eenvoudig stevig en rechtop plaatst. Daarnaast beschikken ze over een ruim waterreservoir. Alleen geschikt voor gezaagde bomen met easyfix boorgat. Keuze uit standaard voor bomen tot 225, 250 of 280 cm hoog

-De serie Aqua standaarden zijn zeer stevig en eenvoudig in gebruik. De boom staat stevig vast. Ze beschikken over een ruim waterreservoir en zijn geschikt voor bomen met en zonder easyfix boorgat. Keuze uit standaard voor bomen tot 220, 240, 270 en 300 cm hoog.

*kerstboomvoeding

Werking voeding: De ingrediënten zijn speciaal gericht op betere en hogere vochtopname en kwaliteitsbehoud van de naalden. Het belangrijkste is het bruiseffect, dit zorgt ervoor dat de verse wond aan de stam zacht blijft waardoor deze alle ingrediënten ook daadwerkelijk kan opnemen. Zorg er wel voor dat het waterniveau altijd op peil is. Dan kunt u langer genieten van uw mooie kerstboom.

Gebruiksaanwijzing: Deze bruistabletten zijn eenvoudig in gebruik en hebben alle juiste ingrediënten voor uw kerstboom. Voeg 1 bruistablet per week toe, los het op in het gietwater en giet het in de pot of standaard. Klaar! Houd het water in een standaard voor gezaagde boom op niveau, zodat de stam vochtig blijft. Door het bruis effect blijft de “wond” zacht en neemt het de voedingsstoffen optimaal op.